Fiasa MIX, SA - Divisió Morter
Aquesta pàgina web fa servir cookies tècniques i de personalització, excloses de les obligacions establertes a l’article 22.2 LSSI. OK | Més informació
FIASA MIX, SA

Divisió Morter Sec
El morter sec ha esdevingut un element de molta utilitat i ha acabat amb la dura tasca de tenir que elaborar el material in situ, amb els riscos de qualitat que això comportava. Fabriquem el producte per servir envasat i també a dojo. La gamma és extensa i va des de els morters de tot tipus de resistència, arrebossats, autonivellants, ràpids i lleugers.

Dintre d'aquesta gamma de productes destaquem el formigó sec, que és indicat per a confecció d'obres en espais on l'accés a camions està limitat, i també en llocs on la quantitat a utilitzar no fa viable l'entrega d'un camió formigonera. Les avantatges són clares, permet una disposició instantània del producte, ja que es té emmagatzemat a l'obra i quan sorgeix la necessitat no cal esperar que el subministri la central formigonera. També evita la confecció en obra, sempre poc recomanada, ja que no garanteix una qualitat uniforme, doncs no ha passat per un procés industrialitzat.

Disposem de dos centres de producció ubicats als municipis de El Papiol i Calaf que donen servei a tot el territori.


Les nostres Instal·lacions


Línia de producció Calaf

Magatzem Calaf

Zona de Carrega Calaf

Zona de Carrega El Papiol

Línia de producció El Papiol


Els nostres productesFormigó Sec:


Formigó Sec HS-20

Formigó Sec HS-25

Formigó Sec HS-30

Formigó Sec HSF-25

Morter Sec:


Morter Sec M-2,5b

Morter Sec M-5

Morter Sec M-5b

Morter Sec M-7,5

Morter Sec Silícic M-7,5

Morter Sec M-10

Morter Sec M-15

Revoc:


Arrebossat per aplicació amb màquina

Arrebossat per aplicació manual

Àrids:


Sorra composta ref. 101

Sorra natural rentada extra fina ref. 102

Sorra fina ref. 103

Barreja fina 0/12 ref. 104

Còdol rodó 6-12 ref. 105

Còdol rodó 12-20 ref. 107

Pinyonet rentat 6-12 ref. 106


Serveis que oferim


LLOGUER DE SITGES I MESCLADORES


Per a la recepció i amassat del producte, Fiasa Mix S.A. subministra sitges de 5 o 7 metres d'altura, amb capacitat fins a 30 Tm. equipades amb un mesclador que entrega el producte ja preparat per a la col.locació.

També per al producte envasat, subministrem màquines mescladores que trenquen el sac i preparen el producte per a la col.locació.

DESCÀRREGA AMB GRUA


Els nostres camions, porten grua incorporada, per entregar el producte i col.locar en el lloc que vostè desitgi. Consulti les distàncies a on podem arribar.

ASSESSORAMENT TÈCNIC


El departament tècnic de Fiasa Mix S.A. està sempre a disposició dels nostres clients, per coordinar, adaptar o modificar el producte final, per tal de trobar sortida a totes les necessitats que es puguin presentar. Reforçar la col.laboració entre els projectistes, l'aplicador i el subministrador sempre dóna com a resultat l'avanç més ràpid i segur de l'obra.

SERVEI TÈCNIC I MANTENIMENT DELS EQUIPS DE LLOGUER


Quan els equips de lloguer com les sitges i els mescladors pateixen alguna incidència degut al desgast, o per algun altre motiu, el servei tècnic, efectua qualsevol reparació in situ, o si és necessari, substitueix la maquinària, per poder continuar el més aviat possible gaudint de les avantatges de la mateixa.

TRANSPORT


Una àmplia flota de vehicles que transporten des de 10 Tm. fins a 28 Tm. està sempre a disposició, per realitzar les entregues que vostè necessiti. Amb grua, sense grua, articulats , per a zones de difícil accés, cisternes per productes a dojo, amb remolc, etc...

SERVEI DE 7h. a 19h. (De dilluns a divendres)


Les fàbriques de morter no tanquen al migdia, per tant vostè pot rebre o recollir producte, durant tot el dia. Vingui quan vulgui que estarem preparats per a entregar-li la seva comanda.


NOTA: Consulti per vigílies de festius i ponts.


Delegacions